Jobba extra på 2047 Science Center

Är du en nyfiken och kreativ student med ett brinnande intresse för naturvetenskap och teknik? Vill du pröva dina vingar i en spännande verksamhet i framkant? Då är 2047 Science Center en arbetsplats för dig! 

Just nu söker 2047 Science Center dig som studerar till lärare eller vid ett tekniskt- eller naturvetenskapligt program på högskola eller universitet samt inom IOT på yrkeshögskola. 

Du kommer jobba främst på helger, kvällar, lov och under sommaren, men även om behov uppstår vid kort varsel. Du blir en del av 2047 Science Center och ett värdefullt tillskott till vår befintliga verksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att möta barn och elever under våra lovverksamheter, delta i olika pedagogiska uppdrag samt utveckla våran experimentmiljö och om intresse finns hålla i planetarievisningar. Vi ser också en möjlighet att göra både praktik och ex-jobb hos oss i samarbete med våra kunniga projektledare och pedagoger. 

Som person tycker du om att arbeta pedagogiskt med barn och ungdomar. Du har ett stort intresse för hållbar utveckling, teknik, naturvetenskap samt astronomi och drivs av viljan att inspirera barn och ungdomar till ett ökat intresse inom just dessa områden. Du är självgående, flexibel och trygg i att ta egna beslut och initiativ. Du ser möjligheter framför hinder och är noggrann i ditt arbete. Du är en kreativ person som kan bidra med egna idéer och tankar för att utveckla vår verksamhet tillsammans med våra ordinarie pedagoger och tekniker.  

Du behöver vara 18 år och det är önskvärt att du har körkort. Arbetsplatsen är förlagd i Borlänge och du kan komma att behöva göra kortare resor inom kommunen.

 

Ansökan

Ansökan, med sedvanliga handlingar, skickas snarast till: ansokningar@2047.nu
Märk mejlet med ”Student 2047 SC”.  
Intervjuer och anställningar kommer att ske löpande. 
Välkommen med din ansökan!  

 

Kontaktpersoner 

Cecilia Vintesnö, pedagog  
Telefon: 0243-20 44 84 
E-post: cecilia.vintesno@2047.nu

Alexandra Carlsson, verksamhetschef 
Telefon: 0243-42 02 05
E-post: alexandra.carlsson@2047.nu

 

Fackliga representanter

Linda Axelsson Karlqvist, Lärarförbundet 
E-post: linda.axelsson-karlqvist@2047.nu

Annika Johansson, Lärarnas Riksförbund 
E-post: annika.johansson@2047.nu

Ann-Sofia Jansson, Vision  
E-post: ann-sofia.jansson@2047.nu

  

Om 2047 Science Center

2047 Science Center är ett av 20 science centers i Sverige. Vi är en kunskapsarena inom naturvetenskap, teknik och matematik och fungerar som en länk mellan skola, akademi och näringsliv i syfte att stärka framtidens kompetensförsörjning. En central fråga i allt det vi gör är hållbar utveckling och att sprida kunskap om de globala målen. 

Vi bedriver spetsundervisning, laborationer och hands-on aktiviteter för skolans alla årskurser och genomför kompetensutvecklingsinsatser för lärare både på vårt science center och ute på skolor. Vi lever under devisen ”Det blir viktigt när det är på riktigt”.  Vi har även en välbesökt experimentmiljö som tar emot mer än 50 000 besökare årligen. Det här och mycket annat gör 2047 Science Center till en spännande arbetsplats i framkant. 

Priser 
ENTRÉ
Barn: 60 kr
Vuxna: 100 kr
Pensionär: 80 kr
 
PLANETARIET
40 kr/visning + entréavgift
Åldergräns; 6 år och uppåt
 
Öppettider
Måndag: stängt
Tisdag–fredag: 10.00-16.00
Lördag: 10.00-17.00
Söndag: stängt
 
Opening hours  
Monday: Closed
Tuesday-Friday: 10 am – 4 pm
Saturday: 10 am – 5 pm
Sunday: Closed
 

 

Kontaktuppgifter:
Besöks- och leveransadress:
Jussi Björlings väg 25
784 32 Borlänge
(Galaxen)

Postadress:
Box 901
781 29 Borlänge  

Tel:
0243-79 39 00
Telefonväxeln är öppen under öppettiderna till vänster

E-post:
info@2047.nu

Personal

Faktureringsinformation


2047SC hemsida